Tjänster

Vi kan hjälpa dig med…

FLYTT AV HUS

Flytta ditt hus.
De senaste åren har vi haft flera stora hus som vi monterat ned, flyttat och satt upp för kunds räkning.
Detta är något som kräver stor planering och vi har rutin på att märka upp timmerstommar, montera ner och frakta dessa för att sedan göra timmerlagningar om det behövs inför uppmontering.

RENOVERINGAR

HPS Kulturmiljövård hjälper dig att renovera ditt historiska byggnadsminne. Det kan vara det lilla sommartorpet, en äldre ekonomibyggnad som glömts bort eller kanske kyrkan som behöver ett nytt spåntak. Allt från timmer till fönster kan vi hjälpa dig med och ingenting är omöjligt. Titta gärna in i bildarkivet för inspiration!

NYPRODUKTION

Funderar du på att bygga ut sommartorpet? Kanske saknas det några bitar av det där fina originalfodret runt dörrarna? Är ett platsbyggt kök i äldre stil något du drömmer om? Hör av er med era tankar och funderingar så jobbar vi tillsammans fram en lösning som gifter sig väl med det befintliga husets karaktär. Om så önskas går det även att bygga nytt med gammalt material i t.ex. tak och golv.

SNICKERI

Vi kan idag erbjuda alla typer av snickerier: fönster, dörrar, trappor och inredningar i den stil som passar ditt hus. Allt tillverkas av material av högsta kvalitet och det mesta görs för hand. Det finns även möjlighet att tillverka snickerierna så att de ser gamla ut.

MÅLERI/FÄRGSÄTTNING

Vi hjälper dig med måleri och färgsättning. Vi är duktiga på traditionella färger såsom limfärg, linoljefärg och äggoljetempera.
Lumppapp på väggar för bemålning, tapet eller kanske schablonmålning i köket? Hör av er!

Hör av dig!